Målare i Alingsås som inte kostar skjortan

Som alla husägare brukar jag alltid såhär när det våras börja tänka på om huset behöver målas om i år - och i så fall vad detta kalas kommer att kosta. Till saken hör att jag inte är speciellt händig själv. Men väldigt petig och pedant. En tycker ändå att det är dumt att anlita en målare i Alingsås eftersom det "är så lätt att måla själv". Men det är faktiskt inte helt sant. Jag tycker iaf att det blir stor skillnad på när en riktig yrkesmålare utför jobbet ocu mina vänner. Så visserligen kan kanske alla mål, men att få ett riktigt kanonresultatet - ja, då behöver man vara yrkesperson eller väldigt intresserad och erfaren med penseln. Och jag är varken eller. Därför tänker jag snarast att börja ta in offerter och priser på olika målare i Alingsås.
Det behöver ju heller inte bli så dyrt. Jag menar, sen husavdragen infördes brukar det sällan handla om mer än ett par hundralappar i timmen. Kostar det mer brukar det handla om jobb som kräver en högre grad av kvalifikation och utbildning än "vanliga" hushållsnära tjänster och hantverkstjänster, men så är icke fallet för min del.
Så. Alternativ i Alingsås. Ja, exempelvis funderar jag på att vända mig till Pensionärspoolen i Alingsås (har en granne som fått hjälp med städning i hemmet och varit nöjd) . Verkar vara bra ur flera olika aspekter. Till exempel att det är en yrkesman eller kvinna på låååång erfarenhet, samtidigt som de ligger nedanför snittet i timkostnad. Du kan läsa mer på denna sida om målare Alingsås och du hittar mer om priserna under fliken för priser. Ett annat tänkbart val i Alingsås. Jag funderar även på Sandå i Alingsås som är en risktäckande firma, och förmodligen något dyrare än mitt förstnämna alternativ, men det återstår att se. Har inte fått kläm om de är duktiga på att måla eller om det enbart handlar om hantverkstjänster, men jag får upp dem när jag söker efter målare i Alingsås på nätet, så jag antar att de gör detta oxå?!

RSS 2.0